Mielipiirroksiani 2017-2019

Tämänhetkistä piirrostyyliäni voisi kuvailla melko minimalistiseksi – mikäli pystyn kuvaamaan kohteen vähäisellä määrällä viivoja, teen niin mielelläni ja nähdäkseni täten voimistan kohdetta itsessään ja jätän tilaa mielikuvitukselle.
Kuvissani on myös monesti mukana senhetkistä tunnetilaani ja tahattomia tai tarkoituksellisia henkisiä piirteitä, jotka ovat liittyneet tärkeäksi osaksi itseilmaisuani muun muassa meditaation ja joogan harjoittamisen kautta.
Alla on muutama henkilökohtainen suosikkini omista piirroksistani parin viimeisen vuoden ajalta.

Calm, 2017

Tämä piirros muutti suuntaani oman tyylini löytämisessä. Otin lehtiön illalla esiin päättäen, että piirtäisin edes jotain. En suunnitellut mitään etukäteen, vaan annoin kuvan synnyttää itsensä. Pidin ja pidän lopputuloksesta. Juuri nyt tämä viestii minulle positiivisesti luontoyhteyden ja oman sisäisen voiman löytämistä.

Cranes, 2017

Ihana lempeä ja minimalistinen design, josta pidän sen verran että tein tänä vuonna kaksi suurempiresoista versiota verkkokauppaani. Kurkien ääriviivat sulautuvat keskenään, ovat yhtä.

Look away, 2017

Tämän loin ollessani myymässä printtejä sarjakuvatapahtumassa. Kolmas hahmo oikealla liittyi seuraan myöhemmin. Kuka, tai mikä hän on?

Breeze, 2018

Öinen piirros, jonka samalla lennokkaasta ja rauhallisesta tunnelmasta sekä rouheudesta pidän kovasti.

SHARP, 2018

Tässä on sellaista vahvaa feminiinistä voimaa, joka on minulle sydämen asia!

Guard, 2018-2019

Luonnostelin kuvan paperille koulussa luennon aikana ja jatkoin Photoshopilla loppuun. Se muistuttaa vanhempaa piirrostani Look away. Pidän lempeydestä tässä. Kahden erillisen hahmon sijasta olen joskus ajatellut, että siinä voisi olla varttunut henkilö (minä?) ja tämän sisäinen lapsi.

Sun, 2018-2019

Olin juuri itkenyt puhelimessa tunnin tai yli, ja tämä kuva välähti mieleeni. Se oli lempein asia olemassa sillä hetkellä. Kuin se olisi saapunut lohduttamaan ja onnittelemaan minua päästäessäni irti tuskasta. Ihon virtaavat (energia?)viivat jäivät hyvin mieleen.

Beneath, 2019

Piirsin tämän lähes kokonaan työharjoittelun palaverin aikana. Photoshoppasin kuvan turkoosiksi, sillä näin sen turkoosina. Olen kiintynyt kuvan kukkamaisiin muotoihin. Kutsun niitä energiakukiksi ja ne ovat toistuneet luonnoksissani hieman. Kenties niitä tulee näkymään taiteessani useammin.

Heräsikö sinulla jotain pohdintoja tai merkityksiä mieleen piirroksistani? Mikä näistä on lempityösi? Luen mielelläni kommentteja!

Taiteiluani voi seurata Facebook-taidesivullani ja taide-Instagramissani. Myyn myös taideprinttejä ja muuta Society6-verkkokaupassani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *