Mikä Young Living?

Viime kesänä kohdalleni osui oiva tilaisuus ollessani Helsingissä meditaatiokurssilla. Samaisessa tilassa nimittäin järjestettiin illalla avoin eteeristen öljyjen esittelytilaisuus. Päätin jäädä avoimin mielin kuuntelemaan, kun noita öljyjä kovin kehuttiin sinä päivänä. Sain tutustua yhdysvaltalaisen Young Livingin aloituspakkaukseen, joka kattaa 12 erilaista eteeristä öljyä tai öljysekoitusta. Kukin öljy kiehtoi tuoksullaan ja mahdollisilla vaikutuksillaan hyvinvoinnin tueksi. Pöydällä sumuttanut kaunis Aria-diffuuseri oli erityisesti mieleeni. Aavistelin siinä illan aikana, että öljyt ja Young Living saattavat olla minun juttuni. Rekisteröidyin ihanan esittelijän, Anitan, avustuksella jäseneksi ja jonkin ajan kuluttua tilasin kotiini ne samaiset tuotteet, joihin ihastuin. Toisessa postauksessa esittelen aloituspakkauksen.

Esteettinen Aria-diffuuseri sumuttaa eteeristä öljyä huoneilmaan.

Edesmennyt D. Gary Young perusti Young Living Essential Oilsin vuonna 1993 Utahissa, USA:ssa. Hänellä oli vahva visio jakaa hyväksi kokemiaan laadukkaita eteerisiä öljyjä eteenpäin, ja tämä visio on sittemmin poikinut miljoonia tyytyväisiä asiakkaita palvelevan yrityksen, joka kasvaa yhä nopeasti ja on toiminut 25 vuotta maailman johtavana eteeristen öljyjen tuottajana.

Ainesosien hankintaan, tieteeseen ja laatustandardeihin paneutuva Seed to Seal -sitoumus osoittaa, kuinka paljon Young Living panostaa tuotteidensa puhtauteen ja eettisyyteen. Yritykselle luonnon tasapainon ylläpitäminen on erityisen tärkeää, ja sillä on nollajätetavoite vuoteen 2024 mennessä. Young Living auttaa heikommassa asemassa olevia ihmisiä The D. Gary Young, Young Living Foundation –hyväntekeväisyysohjelmansa avulla.

Kaikki Young Livingin öljyt ja öljysekoitukset ovat laatusitoumuksen mukaan 100% täyttä tavaraa. Ne ovat tiheytensä vuoksi paljon voimakkaampia kuin kasvit, joista öljyt tislataan tai kylmäpuristetaan. Esimerkiksi 15 millilitran pullo eteeristä Lemon-öljyä tarvitsee 75 sitruunankuorta! Öljyjen käyttäminen tulee siis aloittaa varoen laimennusöljyn avulla, sillä kuten monet muutkin aineet, ne saattavat myös aiheuttaa allergisia reaktioita, ihon ärsytystä ja niin edelleen. Toisaalta olen kuullut, että monet hajusteyliherkät ovat pystyneet käyttämään Young Livingin öljyjä ilman haittavaikutuksia. Kehomme ovat niin yksilöllisiä.

Eteerisiä öljyjä on käytetty terveyden ylläpitämiseen tuhansia vuosia. Ne eivät itsessään paranna, vaan tukevat kehon omia paranemismekanismeja. Öljyjä käyttämällä voi esimerkiksi kokeilla kohentaa mielialaa (olibaanihartsiöljy, appelsiini), tehostaa ruoansulatusta (sitruuna, DiGize-öljysekoitus), lisätä energisyyttä (piparminttu), tai rentoutua ja parantaa yöunia (laventeli, Stress Away -öljysekoitus).

Puhdas eteerinen Lemon-öljy on virkistävä ja keskittymistä tehostava.

Young Living tarjoaa tuotteidensa lisäksi myös elämäntavan (tai sivutyön tai harrastuksen) itsenäisenä jälleenmyyjänä siitä kiinnostuneille. Ensin kannattaa rauhassa tutustua öljyihin ja käyttää niitä usein. Mikäli innostut kertomaan ihanista tuotteistasi muillekin, tee se! Voit suositella öljyjen hankintaa toisille heidän tarpeitaan kuunnellen. Jos he rekisteröityvät jäsennumeroasi käyttäen ja tekevät tilauksia, yritys palkitsee rahallisesti tietyt ehdot täytyttyä. Oma jäsennumeroni on #19314195. Jälleemyyntitili ei sido sinua yhtään mihinkään, mutta se kannattaa valita saadakseen 24% alennuksen kaikista tuotteista! Jälleenmyynnin eteen saat nähdä sen verran vaivaa kuin parhaaksi näet. Tilin luotuasi voit tekaista omat MyYL-nettisivut, kuten minäkin tein, suosikkituotteidesi esittelyyn.

Olen käynyt muutamissa Young Livingin tapahtumissa Oulussa ja ollut huomaavinani, että öljyily-yhteisö on varsin positiivista ja valovoimaista sakkia! Heillä on voimakas tahto kehittää itseään ja parantaa elämänlaatuaan, sekä auttaa muita voimaan paremmin. On ollut inspiroivaa kuulla vuosia mukana olleiden jälleenmyyjien kertomuksia tuotteiden käytöstä, ja kuinka tämä on jopa mullistanut elämiä. Monet ovat päässeet vierailemaan Young Livingin tiloilla muun muassa Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Kuulun Facebookin puolella erittäin aktiiviseen ja avuliaaseen YL-yhteisöön.

Young Livingin tuotevalikoimasta löytyy niin paljon muutakin kuin öljypulloja! Olen mieltynyt luonnonmukaiseen Thieves -sarjaan, joka kattaa kodinpuhdistus- ja hammashuoltotuotteita. Ne sisältävät Thieves-öljysekoitusta, jossa on neilikkainen, mausteinen tuoksu. Kokeiltuani kerran raikasta Thieves-hammastahnaa en enää kaipaa muita tahnoja. Toivelistallani on muun muassa Savvy Minerals mineraalimeikkipohja, josta olen kuullut hyvää palautetta, sekä ART-ihonhoitotuotteita.

Oletko sinä käyttänyt Young Livingin tuotteita tai kiinnostaisiko kokeilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *