Saara

Hei, olen Saara. Synnyin vuonna 1994 Tyrnävällä, jossa kävin peruskoulun. Tällä hetkellä asun Oulussa, jossa visuaalisen suunnittelun opintoni ammattikorkeakoulussa ovat loppusuoralla.

Olen pienestä pitäen nauttinut piirtämisestä ja kirjoittamisesta. Tosin aloin vasta myöhemmin huomata, kuinka paljon kirjoittaminen minulle merkitsee. Muita minulle rakkaita asioita ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, henkisyys, terveellinen vegaaniruoka ja ruoanlaitto, eläimet ja luonto, musiikki ja laulaminen sekä liikunta. Toimin eläinoikeusjärjestössä vapaaehtoisena rakkaan poikaystäväni Samin kanssa. Minulle ekologisuus on tärkeää ja pyrin ympäristöä kunnioittavaan elämäntapaan. Tässä blogissa keskityn kuitenkin pääsääntöisesti hyvinvointiin.

Erityisherkkyys on olennainen osa minua. Tunnen ja aistin vahvasti. Aistiärsykkeet ja hektisyys helposti kuormittavat, ja viihdyn hyvin omassa rauhassani. Toisaalta herkkyys on voimavarani, joka mahdollistaa syvällisemmän pohdiskelun ja luovuuden.

Käsittelen blogissani Young Livingin eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita. Toimin itsenäisenä Young Livingin jälleenmyyjänä, ja voit halutessasi liittyä jäseneksi kauttani MyYL-sivultani. Kysy ihmeessä lisätietoja!

Piirroksiini ja maalauksiini voi tutustua esimerkiksi niille pyhitetyllä Facebook-sivullani.

Ota yhteyttä ♥
saara94holappa [at] gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *